Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Προσπαθώ…

να υφάνω. Όπως και κάθε τι καινούργιο με έχει κερδίσει η υφαντική (που λέει ο λόγος) . Έκατσα , έψαξα στο διαδίκτυο και κάτι βρήκα. Για αρχή έκανα αυτόDSCN3283 χάλι μαύρο. Αλλά δεν το έβαλα κάτω, συνέχισα DSCN3282 άλλο χάλι. Και μετά DSCN3272 DSCN3271 DSCN3259 DSCN3260 DSCN3327 Αυτά είναι κρεμασταράκια. Του λαιμού καλέ. Πού δεν καταλαβαίνετε τι είναι τα κρεμασταράκια. Κολιεδάκια απ τα χεράκια μου, υφαντά σε αυτοσχέδιο αργαλειό. Έχω χαρίσει τρία σε φίλες που τους άρεσαν και συνεχίζω ακάθεκτη. Που θα μου πάει θα έρθουν και τα ομορφότερα. Όταν βάζω κάτι εγώ στο μυαλό μου , δεν το αφήνω έτσι.  Σημασία έχει ότι με έχει ενθουσιάσει το καινούργιο μου “παιχνίδι” και έχω γίνει “αράχνη”!

Δείχνω τα πρώτα που είναι χάλια για να φανεί η διαφορά όταν καταφέρω τα καλύτερα.

Καλή Μέρα και Χρόνια Πολλά.

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Hρθε και εδεσε το γλυκο….

το γλυκό του κουταλιού με την προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με την ΜουΜουΕ και τη σημερινή μου.

Και θα πάω λίγο πίσω σε μια παλαιότερη ανάρτησή μου για να καταλάβετε. Αυτή με τίτλο :

΄Αλλα τα μάτια του λαγού…. που έγραφα για τον Κ. και για τη λάσπη που έτρωγε στη μούρη από τα ΜΟΥΜΟΥΕ και από αγράμματους δημοσιογράφους και από πληρωμένους δημοσιογράφους, και από την φάρα που λέγεται δημοσιογράφοι.

Ε τελικά , τον παραίτησαν από την θέση που του είχαν δώσει, αφού έγινε προφανώς η δουλειά τους, τώρα εμποδίζει. Οπότε τι ποιό εύκολο να ζητήσουν την παραίτησή του, με το έτσι θέλω, και ποιός είσαι εσύ ρε που θα ρωτήσεις τον λόγο που σου ζητάμε να παραιτηθείς? ΄Ετσι για προσωπικούς σου λόγους σε παραιτούμαι. Για να πάς διακοπούλες. Και πες μας και ευχαριστώ. Ετσι γίνονται τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Ετσι κινούνται τα νήματα.

Εύχομαι να μην ανοίξει το στόμα του, γιατί …ξέρει πολλά και θα “πικράνει” πολλούς , μα πάρα πολλούς. Γιατί τον Κ. τον ξέρω καλά. Μα πάρα πολύ καλά.

Και παραπέμπω σε σχετικό με την υπόθεση του Κ. στο antinews blog με σημερινό τίτλο Σκάνδαλο στον …αέρα?